Najave i događaji

Upoznajte se s predstojećim stručnim i znanstvenim skupovima, radionicama, prezentacijama i ostalim događajima značajnim u području energetike, te se informirajte o mogućnostima i oblicima sudjelovanja. Ukoliko imate prijedlog za ovu rubriku, kao registrirani korisnik portala možete sami dodavati najave. U slučaju da se niste registrirali, odgovarajuće informacije možete poslati elektroničkom poštom na info@mojaenergija.hr.

Nove najave

Broj sadržaja u mapi: 1

U ovoj mapi se nalaze nedavno dodane najave na portalu MojaEnergija. Najave mogu slobodno dodavati svi registrirani korisnici portala.

Najave događanja u 2012. godini

Broj sadržaja u mapi: 12

Najave događanja u 2013. godini

Broj sadržaja u mapi: 12

Izdvajamo iz najava

Europski tjedan održive energije

Broj sadržaja u mapi: 5

Europski tjedan održive energije (EU Sustainable Energy Week) obilježava se svake godine, kako bi se u javnosti promovirao koncept održivog razvoja i ključne uloge energetike za postizanje održivog razvoja. Tijekom EU tjedna održive energije organiziraju se razni događaji, a raznovrsnost događaja i uključenih sektora naglašava kako je održiv razvoj širok pojam i da obuhvaća društvo u cijelosti. Europski tjedan održive energije odvija se u okviru kampanje "Sustainable Energy Europe" Europske komisije.

Ostalo

Manifestacije i obljetnice

Broj sadržaja u mapi: 5

U ovoj mapi se nalaze informacije i najave događaja koji se ponavljaju svake godine, poput Dana zaštite okoliša, Europskog tjedna kretanja, itd. Osim toga, u ovoj mapi se mogu naći informacije o većim zbivanjima koje obuhvaćaju cijeli niz aktivnosti. Primjer posljednjeg je obilježavanje 150. godišnjice rođenja Nikole Tesle.

Naša događanja

Broj sadržaja u mapi: 1

Na ovom mjestu možete naći informacije vezane uz obrazovne i promidžbene akcije organizirane od strane uredništva portala MojaEnergija.

Arhiva najava

Broj sadržaja u mapi: 8

Arhiva najava sadrži sve najave događaja poput skupova, sajmova, okruglih stolova i sl. koje su se pojavile na portalu MojaEnergija.