Natječaji

Na ovim stranicama moći ćete vidjeti informacije o natječajima za radna mjesta u području energetike u Republici Hrvatskoj. Nastojati ćemo dati što detaljnije informacije o vrsti posla, uvjetima i rokovima natječaja kao i kontakte za daljnje informacije i podnošenje prijava. Poseban dio biti će namijenjen studentima sa aktualnim natječajima za stipendije, koji će također sadržavati sve potrebne informacije za prijavu na natječaj. Uz natječaje za stipendije planiramo uključiti i informacije vezane uz mogućnosti stručne prakse u zemlji i inozemstvu za studente energetskih smjerova.

Novi natječaji

Broj sadržaja u mapi: 34

Ova mapa sadrži natječaje na portalu MojaEnergija. Ovdje se mogu naći natječaji za radna mjesta, nagrade, financiranje i sl. Svi registrirani korisnici mogu slobodno dodavati svoje natječaje.

Natječaji za civilni i javni sektor

Broj sadržaja u mapi: 6

U ovoj mapi nalaze se aktualni natječaji za od interesa udrugama, instituijama i drugim organizacijama civilnog i javnog sektora, a tiču se energetike i povezanih područja poput zaštite okoliša, održivog razvoja, transporta i sl.

Aktualni natječaji za financiranje OIE projekata

Broj sadržaja u mapi: 4

U ovoj mapi nalaze se aktualni natječaji za financiranje projekata za korištenje obnovljivih izvora energije. Ukoliko pripremate ili gradite prostrojenje, bilo mali solarni kolektor ili vjetroelektranu, informacije u ovoj mapi Vam svakako mogu pomoći u ostvarenju vaših ideja

Aktualni natječaji unutar EU fondova

Broj sadržaja u mapi: 6

U ovoj mapi možete pronaći informacije o aktualnim natječajima, odnosno pozivima na podnošenje projektnih prijedloga za financiranje od strane pojedinih EU fondova koje mogu koristiti udruge, institucije i poduzeća iz RH.

Arhiva natječaja

Broj sadržaja u mapi: 5

Arhiva natječaja sadrži zastarjele informacije o različitim natječajima koji su se pojavljivali na portalu, poput natječaja za radna mjesta, nagrade, financijsku potporu i dr.