Nafta

Nafta je energent koje je izvor više od tri četvrtine energije u hrvatskoj te time svakako zaslužuje vlastitu rubriku. U ovoj rubrici dani su edukativni materijali o nafti, linkovi na kompanije i institucije vezane uz naftu te pregled vijesti vezanih uz naftu na portalu. Ovo je tek početak uređivanja rubrike te se nadamo da ćemo i uz Vašu pomoć rubriku unaprijediti i poboljšati.

Linkovi na naftne kompanije i dodatne informacije o njima

Broj sadržaja u mapi: 4

Linkovi na najpoznatije tvrtke i institucije vezane uz naftu. Linkovi su sortirani u četiri kategorije: domaće tvrtke, sedam sestara, ostale poznate svjetske kompanije te institucije. Uz svaki je link i dodatan link na stranice gdje se govori opširnije o tvrtki.

Edukativni sadržaji

Broj sadržaja u mapi: 24

Pronađite informacije o tome što je nafta, kako se prerađuje, koja su najveća nalazišta i ostale informacije.

INA d.d.

INA - Industrija nafte d.d. sponzor je teme "Nafta" na portalu MojaEnergija. Sponzorstvo je ugovoreno temeljem natječaja za sponzorstva u 2006. godini. Time je započeto kontinuirano dodavanje sadržaja u tematskom području "Nafta" kako bi se javnosti ukazalo na razloge zašto je nafta danas najznačajniji među energentima, ali i probleme u svijetu koji se oslanja na uporabu fosilnih goriva.